Ciorba de pui cu bors

Printeaza

Ciorba de pui cu bors din: carne de pui, morcov, telina, verdeata, bors, sare, ceapa.

Ingrediente:Ciorba de pui cu bors

  • 500 g carne de pui
  • 1 morcov
  • ţelină, după gust
  • verdeaţă
  • borş
  • sare, după gust
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Dai prin răzătoarea cea mare zarzavatul şi îl pui la fiert într-o oală cu apă. Adaugi bucăţile de pui opărite, ceapa, potriveşti gustul de sare şi laşi la fiert.

Când carnea este moale, acreşti ciorba cu borş, după gust, laşi câteva clocote şi opreşti focul.

Serveşti ciorba cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.