Tarte mici cu ghiveci de legume
PrinteazaTarte mici cu ghiveci de legume din: agar-agar, ghiveci de legume, suc de tomate, oregano.
- 2 g agar-agar
- 1 cutie de ghiveci de legume (aproximativ 400 g)
- 100 ml suc de tomate
- 1/2 linguriţă oregano
Mod de preparare:
Turnaţi ghiveciul şi sucul de tomate într-o cratiţă. Adăugaţi agar-agar şi oregano, amestecaţi daţi în clocot, faceţi focul mici si lăsaţi să mai fiarbă 1 minut amestecând întruna.
Puneţi amestecul în castronaşe sau boluri chinezeşti. Lăsaţi să se răcească şi ţineţi cel puţin 2 ore la frigider.
Când serviţi, scoateţi din castron în farfurie şi decoraţi cu pătrunjel.
Pofta buna!