Curcan cu susan la wok

Printeaza

Curcan cu susan la wok din:  escalop de curcan, morcov, ceapa, broccoli, varza chinezeasca, fasole, susan, ulei de susan.

Ingrediente:

  • 400 g escalop de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ceapă roşie
  • 1 căpăţână de broccoli
  • 4 foi de varză chinezească (Brassica peki-nensis)
  • 1 mână de fasole verde (proaspătă sau congelată)
  • 1 lingură seminţe de susan
  • 1 lingură ulei de susan

 

Mod de preparare Curcan cu susan la wok:

Curăţaţi morcovul si tăiati-l rondele subţiri. Tăiaţi fasolea verde cuburi (chiar congelată, e de ajuns s-o rupem sau să folosim un cuţit cu dinţi special pentru carne).

Curăţaţi şi tăiaţi fin ceapa. Desprindeţi bucheţelele de broccoli. Tăiaţi foile de varză fâşii. Tăiaţi carnea de curcan fâşii.

Incălziţi uleiul într-un wok (sau într-o tigaie adâncă). Adăugaţi uleiul şi carnea de curcan, perpeliţi 5 minute, apoi puneţi morcovul şi fasolea verde.

Perpeliţi 5 minute, adăugaţi bucheţelele de broccoli şi fâşiile de varză. Lăsaţi pe foc 10 minute, amestecând.

Când broccoli e gata (trebuie să rămână crocant), presăraţi seminţe de susan.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.