Bavareza cu fructe rosii
PrinteazaBavareza cu fructe rosii din: pasta de branza, zahar de mesteacan, suc de fructe rosii, gelatina, fructe rosii.
- 500 g pastă de brânză proaspătă cu 0% grăsime
- 50 g zahăr de mesteacăn
- 200 ml suc de fructe roşii „fără adaos de zahăr”
- 4 foi de gelatină
- 100 g fructe roşii la alegere
Mod de preparare:
Inmuiaţi foile de gelatină în puţină apă rece. Amestecaţi brânza si zahărul într-un castron. Incălziţi 100 ml suc de fructe roşii într-o cratită mică. Atunci când e gata să dea în clocot, luaţi de pe foc, adăugaţi foile de gelatină şi amestecaţi. Adăugaţi brânza linguriţă cu linguriţă.
Turnaţi în castronaşe şi ţineţi-le la frigider cel puţin 4 ore.
Treceţi conţinutul castronaşelor în farfurii, acoperiţi cu sucul rămas şi decoraţi cu fructe roşii.
Pofta buna!