Crema pentru napolitane

Printeaza

Crema pentru napolitane din: galbenus, zahar, rahat, unt, rom.

Ingrediente:Crema pentru napolitane

  • 2 gălbenuşuri
  • 50 g zahar
  • 500 g rahat
  • 100 g unt
  • rom

 

Mod de preparare:

Se freacă spumă 2 gălbenuşuri cu 50 g zahăr; se adaugă 500 g rahat zdrobit bine cu furculiţa (se zdrobeşte mai uşor dacă se dă prin maşina de tocat), şi se freacă apoi cu lingura de lemn pentru a nu fi bucăţi.

Se adaugă 100 g unt şi amestecăm bine. Adăugăm în compoziţie rom sau suc de lămâie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.