Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, smantana, sare, piper, parmezan, patrunjel. Este o rețetă savuroasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină specială sau o ocazie specială. Această combinație delicioasă de paste cu creveți, usturoi, lămâie și smântână lichidă oferă […]
Paste cu masline si busuioc
PrinteazaPaste cu masline si busuioc din: paste, ulei, esalote, rosii, ardei, masline, telemea, busuioc.
Ingrediente:
- 350 g paste spiralate
- 600 ml supă limpede de legume
- 1 lingură ulei de măsline
- 4 eşalote tocate mărunt
- 200 g roşii prunişoare tăiate în două
- 1 ardei iute fără seminţe, tăiat mărunt
- o mână de măsline negre tocate
- o mână de frunze de busuioc
- telemea maturată
Mod de preparare:
Paste cu masline si busuioc: Intr-un vas larg pune pastele, supa şi uleiul de măsline. Adaugă eşalotele, roşiile şi ardeiul.
Adu la punctul de fierbere şi micşorează flacăra.
Acoperă parţial cu capac şi lasă sâ fiarbă înăbuşit 12-14 minute.
Odată fierte şi sosul îngroşat adaugă măslinele şi porţionează în farfurii.
Ornează cu busuioc şi telemea şi serveşte.
Paste Carbonara Italianești din: spaghete, pancetta, usturoi, oua, parmezan, pecorino romano, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 350g de spaghete sau fettuccine 150g de pancetta sau slănină tăiată cubulețe 2 căței de usturoi, tocați fin 3 ouă mari 1 ceașcă de parmezan ras 1 ceașcă de pecorino romano ras Sare și piper negru proaspăt […]
Paste cu Pecorino Romano și piper negru
Paste cu Pecorino Romano și Piper Negru din: paste, pecorino romano, unt, ulei de masline extravirgin, piper negru, sare. Această rețetă este o variantă a unei mâncăruri clasice italiene și se bazează pe câteva ingrediente simple pentru a crea un fel de mâncare cu adevărat delicios. Ingrediente: 350 g de paste (de preferat spaghetti sau […]
Pofta buna!