Paste cu rosii si chorizo
PrinteazaPaste cu rosii si chorizo din: paste, ulei, ceapa, chorizo, lamaie, rucola, busuioc, patrunjel.
- 300 g paste penne
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă, tocată mărunt
- 200 g chorizo, tăiat felii
- 300 g roşii, tocate
- zeama de la 1/2 lămâie
- 60 g rucola
- 0 mână de busuioc
- pătrunjel proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, scurge de lichid şi lasă deoparte.
Intre timp, încinge uleiul şi prăjeşte ceapa 3 minute, adaugă chorizo şi prăjeşte 3 minute. Stinge cu roşiile, amestecă şi lasă să se încălzească complet.
Într-un bol larg amestecă pastele cu sosul de chorizo, adaugă zeama de lămâie şi verdeaţa.
Pofta buna!