Salata marocana de portocale

Printeaza

Salata marocana de portocale din: portocale, apa de flori de portocal, menta, scortisoara, sirop de artar, seminte de pin.

Ingrediente:Salata marocana de portocale

  • 6 portocale
  • 2 linguri de apă de flori de portocal
  • 8 frunze de mentă proaspătă
  • 1 linguriţă rasă de praf de scorţişoară
  • 1 lingură de sirop de arţar
  • 1 lingură de seminţe de pin

 

Mod de preparare:

Curăţaţi portocalele şi tăiaţi-le felii, punându-le pe o farfurie, astfel încât să recuperaţi zeama. Spălaţi şi uscaţi delicat frunzele de mentă, tăiaţi-le fin. Intr-un castron, amestecaţi siropul de arţar, apa de flori de portocal, zeama de la portocale si scorţişoara.

Adăugaţi feliile de portocale, precum şi menta, amestecaţi uşor.

In momentul servirii, rumeniţi seminţele de pin câteva clipe într-o tigaie antiadezivă. Presăraţi portocalele şi serviţi imediat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.