Salata marocana de portocale
PrinteazaSalata marocana de portocale din: portocale, apa de flori de portocal, menta, scortisoara, sirop de artar, seminte de pin.
- 6 portocale
- 2 linguri de apă de flori de portocal
- 8 frunze de mentă proaspătă
- 1 linguriţă rasă de praf de scorţişoară
- 1 lingură de sirop de arţar
- 1 lingură de seminţe de pin
Mod de preparare:
Curăţaţi portocalele şi tăiaţi-le felii, punându-le pe o farfurie, astfel încât să recuperaţi zeama. Spălaţi şi uscaţi delicat frunzele de mentă, tăiaţi-le fin. Intr-un castron, amestecaţi siropul de arţar, apa de flori de portocal, zeama de la portocale si scorţişoara.
Adăugaţi feliile de portocale, precum şi menta, amestecaţi uşor.
In momentul servirii, rumeniţi seminţele de pin câteva clipe într-o tigaie antiadezivă. Presăraţi portocalele şi serviţi imediat.
Pofta buna!