Fursecuri cu ciocolata amaruie
PrinteazaFursecuri cu ciocolata amaruie din: faina, zahar, bicarbonat, vanilie, unt, oua, ciocolata.
- 200 g făină neagră
- 50 g zahăr brun
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 50 g unt, înmuiat, tăiat cuburi
- 1 ou, plus 1 gălbenuş
- 60 g ciocolată amăruie, ruptă bucăţi mici
Mod de preparare:
Intr-un procesor combină făina, untul, zahărul, bicarbonatul, esenţa de vanilie pentru a obţine textura de pesmet. Adaugă oul şi gălbenuşul şi combină.
Pune aluatul pe suprafaţa de lucru şi presară ciocolata. Adună aluatul într-o minge şi apoi portionează în 20 bucati.
Incinge cuptorul la semnul 4/160 C. Aplatizează fiecare bucată de aluat şi aşază pe tava de copt tapetată cu făină.
Dă la congelator 10 minute şi apoi dă la cuptor 8-10 minute.
Pofta buna!