Fursecuri cu ciocolata amaruie

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata amaruie din: faina, zahar, bicarbonat, vanilie, unt, oua, ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri cu ciocolata amaruie

  • 200 g făină neagră
  • 50 g zahăr brun
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 50 g unt, înmuiat, tăiat cuburi
  • 1 ou, plus 1 gălbenuş
  • 60 g ciocolată amăruie, ruptă bucăţi mici

 

Mod de preparare:

Intr-un procesor combină făina, untul, zahărul, bicarbonatul, esenţa de vanilie pentru a obţine textura de pesmet. Adaugă oul şi gălbenuşul şi combină.

Pune aluatul pe suprafaţa de lucru şi presară ciocolata. Adună aluatul într-o minge şi apoi portionează în 20 bucati.

Incinge cuptorul la semnul 4/160 C. Aplatizează fiecare bucată de aluat şi aşază pe tava de copt tapetată cu făină.

Dă la congelator 10 minute şi apoi dă la cuptor 8-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.