Carnaciori falsi cu chimen
PrinteazaCarnaciori falsi cu chimen din: carne de porc, kaizer afumat, lapte, chifla, ou, usturoi, boia, chimen.
- 300 g carne de porc
- 300 g kaizer afumat
- 300 ml lapte
- 1 chiflă
- 1 ou
- usturoi
- boia
- chimen măcinat
Mod de preparare:
Se taie cuburi carnea şi kaizer-ul. Se condimentează cu saare, piper, un căţel de usturoi, o linguriţă rasă de boia şi diouă linguriţe chimen măcinat. Se adaugă apoi chifla în muiată şi bine stoarsă, laptele şi oul.
Din compoziţia obţinută se modelează cârnăciori, care se aşază într-o tavă unsă. Se pun deoparte pentru cel puţin 90 de minute în frigider. Se dă apoi tava la cuptor pentru 15-20 de minute, până se rumenesc frumos cârnăciorii.
Pofta buna!