Carnaciori falsi cu chimen

Printeaza

Carnaciori falsi cu chimen din: carne de porc, kaizer afumat, lapte, chifla, ou, usturoi, boia, chimen.

Ingrediente:Carnaciori falsi cu chimen

  • 300 g carne de porc
  • 300 g kaizer afumat
  • 300 ml lapte
  • 1 chiflă
  • 1 ou
  • usturoi
  • boia
  • chimen măcinat

 

Mod de preparare:

Se taie cuburi carnea şi kaizer-ul. Se condimentează cu saare, piper, un căţel de usturoi, o linguriţă rasă de boia şi diouă linguriţe chimen măcinat. Se adaugă apoi chifla în muiată şi bine stoarsă, laptele şi oul.

Din compoziţia obţinută se modelează cârnăciori, care se aşază într-o tavă unsă. Se pun deoparte pentru cel puţin 90 de minute în frigider. Se dă apoi tava la cuptor pentru 15-20 de minute, până se rumenesc frumos cârnăciorii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.