Spaghete cu crenvursti
PrinteazaSpaghete cu crenvursti din: crenvursti, ciuperci, spaghete, chefir, pasta de ardei, ulei, maioneza.
- 300 g crenvurşti
- 200 g ciuperci
- 250 g spaghete
- 300 ml chefir
- pastă de ardei
- ulei
- maioneză
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele în apă cu sare, apoi se scurg şi se pun deoparte. După ce s-au răcit, se amestecă uşor cu o lingură de ulei, patru linguri de maioneză, chefir şi o linguriţă pastă de ardei.
Pastele condimentate se pun deoparte în frigider, între timp, se curăţă ciupercile şi se fierb în apa condimentată cu vegeta. După 5-10 minute, se scurg, amestecându-se cu crenvurştii tăiaţi rondele.
Se adaugă apoi ciupercile cu crenvurşti în compoziţia de paste şi se serveşte. De preferinţă, acest preparat se serveşte la temperatura camerei.
Pofta buna!