Spaghete cu crenvursti

Printeaza

Spaghete cu crenvursti din: crenvursti, ciuperci, spaghete, chefir, pasta de ardei, ulei, maioneza.

Ingrediente:Spaghete cu crenvursti

  • 300 g crenvurşti
  • 200 g ciuperci
  • 250 g spaghete
  • 300 ml chefir
  • pastă de ardei
  • ulei
  • maioneză

 

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele în apă cu sare, apoi se scurg şi se pun deoparte. După ce s-au răcit, se amestecă uşor cu o lingură de ulei, patru linguri de maioneză, chefir şi o linguriţă pastă de ardei.

Pastele condimentate se pun deoparte în frigider, între timp, se curăţă ciupercile şi se fierb în apa condimentată cu vegeta. După 5-10 minute, se scurg, amestecându-se cu crenvurştii tăiaţi rondele.

Se adaugă apoi ciupercile cu crenvurşti în compoziţia de paste şi se serveşte. De preferinţă, acest preparat se serveşte la temperatura camerei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.