Bibilica cu spanac

Printeaza

Bibilica cu spanac din: bibilica, spanac, ficat, ceapa, unt.

Ingrediente:Bibilica cu spanac

  • 1 bibilică
  • 1/2 kg spanac
  • 12 coşuleţe din aluat umplute cu ficat şi limbă afumată, fiartă
  • 300 g ficat
  • 1 ceapă
  • unt
  • supă

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi foarte bine bibilica, tamponaţi-o cu un şervet foarte curat. Aşezaţi pasărea într-o tavă, adăugaţi ceapa tocată, unt, supă.

Frigeţi-o la foc potrivit, vreme de 50 de minute.

Separat faceţi budinca din: spanac opărit, combinat cu sosul alb, 2 ouă, sare, nucşoară rasă şi lăsaţi totul să se gratineze. Când budinca este gata, răsturnaţi-o pe un platou şi decoraţi-o cu bucăţi de carne friptă.

Mai puneţi, de asemenea, ca decor, coşuleţele din aluat fraged, umplute cu cuburi mici din ficat fiert şi limbă sote.

Sosul din tavă se combină cu apă, se stropeşte friptura cu o mică cantitate din el iar restul se aduce pe masă în sosieră.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.