Supa cu ficat de pasare

Printeaza

Supa cu ficat de pasare din: ficat de pasare, costita, cartofi, ceapa, zarzavat, faina, dafin, unt, sare, piper.

Ingrediente:Supa cu ficat de pasare

  • 400 g ficat de pasăre
  • 250 g costiţă afumată
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 250 g zarzavat (morcovi, ţelină)
  • 1 1/2 l supă
  • 3/4 l apă
  • 1 lingură cu făină
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 30-40 g unt

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ficatul în cuburi mai mari, zarzavatul tăiaţi-l în felii şi sotaţi-i împreună cu făina, costiţa afumată şi untul, după care puneţi totul la fiert în supă şi apă pentru 45 minute.

Când zarzavaturile sunt fierte, treceţi-le prin sită şi potriviţi supa de sare şi de piper după gust. Serviţi această supă delicată, fierbinte, cu crutoane de pâine, prăjite în unt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.