Salata nemteasca cu gulie

Printeaza

Salata nemteasca cu gulie din: crenvursti, ridichi, morcovi, gulie, paste fainoase, chefir, maioneza, ulei, sare, vegeta, patrunjel, piper, nucsoara.

Ingrediente:Salata nemteasca cu gulie

  • 4 crenvurşti
  • 5 ridichi
  • 2 morcovi
  • 1 gulie
  • 250 g paste făinoase
  • 200 ml chefir
  • maioneză
  • ulei
  • sare
  • vegeta
  • pătrunjel verde
  • piper
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele, iar după ce sunt gata, se scurg şi, cât sunt încă fierbinţi, se amestecă bine cu o lingură de ulei. Se spală ridichile, morcovii şi gulia. Se taie toate felii, se amestecă într-un castron, se adaugă crenvurştii tăiaţi rondele, se condimentează cu sare şi vegeta, după care se pune salata deoparte, pentru a se întrepătrunde aromele.

Intre timp, se prepară sosul, care e preparat din chefir, două linguri de maioneză şi pătrunjel verde tocat mărunt, piper şi nucşoară după gust. Acest sos se toarnă peste ingredientele din castron, se1 amestecă uşor si se serveşte salata imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.