Pui cu pilaf si legume

Printeaza

Pui cu pilaf si legume din: pui, rosii, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, tarhon, ciuperci, orez, ficat, cimbru, unt, zahar, vin.

Ingrediente:Pui cu pilaf si legume

  • 2 pui de circa 1,750 kg
  • 400 g roşii
  •  6 ardei graşi
  • 2 fire de ceapă verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 legă­tură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de tarhon
  • 200 g ciuperci
  • 200 g orez
  • 200 g ficat
  • 150 g unt
  • sare
  • cimbru
  • apă
  • 1/2 l supă
  • 10 g zahăr
  • 1 pahar cu vin

 

Mod de preparare:

Puneţi puii la fript într-o tavă la cuptor fierbinte. După 10 minute, tăiaţi-i în sferturi pe care le puneţi într-o cratiţă cu roşiile curăţate şi tăiate în cuburi mici.

Adăugaţi sare, cimbru, zahăr, puţină supă, vin şi 80 g unt şi introduceţi cratiţa în cuptorul fierbinte. în 50 de minute, friptura este gata. Puneţi-o apoi pe un platou adânc.

Separat, pregătiţi un pilaf din orez, unt, supă şi ficat. Când preparatul este gata, decoraţi-l cu pilaf şi aduceţi-l la masă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.