Supa cu fidea de orez si pasta de curry din: ulei usturoi, ghimbir, pasta de curry, cartof dulce, bok choy, supa de legume, lapte de cocos, sos de peste, zahar brun, fidea de orez, ceapa rosie, coriandru, sos sriracha. Ingrediente: 2 linguri de ulei 2 catei de usturoi 1 lingura de ghimbir ras 2 linguri […]
Tarator (supă răcoritoare de vară)
Tarator (supă răcoritoare de vară) Ingrediente: 6 castraveţi potriviţi 1/2 kg iaurt sare, miez de nucă tocată 6 căţei de usturoi tocaţi fin mărar şi pătrunjel verde Preparare: Cureţi şi razi pe răzătoarea fină 6 castraveţi şi-i laşi la scurs. Amesteci 1 kg apă cu 1/2 kg de iaurt, la care adaugi un praf de […]
Supa de rosii cu fidea si spirale crocante de aluat frantuzesc
Supa de rosii cu fidea si spirale crocante de aluat frantuzesc Ingrediente: 3 morcovi potriviti 2 cepe 2 radacini de patrunjel 1 telina mica 2 ardei 1 pastarnac 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel 1 kg rosii sare, piper, fidea 2 linguri de ulei Preparare: Se curăţă şi se spală ceapa, ţelina, ardeii, păstârnacul […]
Supa de cartofi
Supa de cartofi Ingrediente: 400 g cartofi 1 legatura ceapa verde 2-3 morcovi 1 pastarnac 1 telina 2-3 linguri ulei 1 ou 150 g smantana sare, piper 1 legatura patrunjel verde Preparare: Toate legumele se curăţă şi se spală. Morcovii, ţelina şi păstârnacul se taie ca pentru supă şi se pun la fiert într-o oală […]
Supă de vită cu tătăneasă
Supă de vită cu tătăneasă Ingrediente: 500 g de rasol de vită 3-4 morcovi 2 câţei de usturoi 1 ţelină frunze de ţelină 1 pastarnac 1 rădăcina de pătrunjel 1 legătura de pătrunjel 2-3 frunze de tâtâneasâ sare piper taieţei de casă sau fidea Preparare: Se spală carnea de vită şi se pune la fiert. […]
Supa de pasare cu legume
Supa de pasare cu legume Ingrediente: două vinete doi dovlecei doi piepţi de pui un fir de praz două bucăţi de fenicul 4 roşii doi morcovi doi cartofi 200 g fasole galbenă păstăi 50 ml ulei de măsline o linguriţă de pudră de curry sare, piper pătrunjel smântână iaurt Preparare: Morcovii şi cartofii se curăţă […]
Supă de peşte cu smantană si broccoli
Supă de peşte cu smantană si broccoli Ingrediente: 3 litri de apă 800 g fileuri de peşte un cartof un morcov 500 g broccoli un ardei gras o ceapă 300 g mazăre două linguri de ulei de măsline sare, piper o frunză de dafin o lingură de oregano uscat pătrunjel lapte bătut iaurt smântână Preparare: […]
Supă de roşii cu fenicul si praz
Supă de roşii cu fenicul si praz Ingrediente: un kg roşii un fir de praz o bucată de fenicul 500 g fasole verde o ţelină doi morcovi pastă de tomate un ardei iute mic doi căţei de usturoi seminţe de chimen 3 linguri de ulei de măsline sare piper o frunză de dafin iaurt Preparare: […]
Supă-cremă de ciuperci cu oregano
Supă-cremă de ciuperci cu oregano Ingrediente: un kg ciuperci 8 ouă de prepeliţă 75 g unt 75 ml ulei de măsline o ceapă albă un căţel de usturoi un litru de apă 200 ml smîntînă dulce o frunză de dafin mărar sare, piper crutoane de pîine albă rozmarin oregano Preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă […]
Supă de pui
Supă de pui Ingrediente 1 linguriţa de unt 6 pulpe superioare 2-3 morcovi 2 cepe 1 ardei gras 1 ţelină rmicâ 1 pastârrnac 1 radacirnâ de pâtruniel 1 legatuiră de pătrunjel 2 căţei de usturoi 2 frunze de ţelină sare piper Preparare: Pulpele de pui se spală, se curăţă de pieliţe şi se pun la […]