Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]
Reteta zilei: Pulpe de pui la cuptor pe pat de ceapa
PrinteazaPulpe de pui la cuptor pe pat de ceapa din: ghimbir, usturoi, coaja de lime, suc de lime, otet, sos de soia, sos de peste, zahar brun, ardei iuti, pulpe de pui, ceapa, ulei de masline, coriandru.
Ingrediente:
- 1 lingura ghimbir ras
- 2 linguri de usturoi tocat
- 2 lingurite coaja de lime
- 1 lingura suc de lime
- 1 lingura otet
- 1/4 ceasca sos de soia
- 1 1/2 linguri sos de pește
- 2 linguri de zahăr brun
- 2 ardei iuti, taiati felii
- 4 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei de masline
Ingrediente pentru servire:
- felii de lamaie verde
- coriandru proaspat
- ardei iute
Mod de preparare:
Într-un bol mic, se combină ghimbir, usturoi, coaja si suc de lime, oțet, sos de soia, zahar brun, sos de peste si ardei iuti.
Amestecati foarte bine.
Se pun pulpele de pui într-o pungă care s inchide ermetic și se toarnă sosul peste ele.
Sigilati si agitati. Dati la rece peste noapte.
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Se taie ceapa si se aranjeaza intr-o tava. Scoateti pulpele de pui din sos si uscati cu prosoape de hartie.
Asezati peste ceapa.
Dati la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pentru servire, presarati cu coriandru proaspat, felii de lamaie verde si ardei iute.
Pulpe de pui la cuptor pe pat de ceapa
Pofta buna!
Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor
Pulpe superioare la air fryer din: paprika, ierburi aromate, usturoi, sare, piper, pulpe superioare de pui, ulei. Gatiti pulpe suculente la air fryer intr-o crusta crocanta de condimente Air fryer-ul este un aparat electrocasnic popular, conceput pentru a găti alimente într-un mod mai sănătos și mai puțin gras în comparație cu metodele tradiționale de prăjire, cum […]