Ostropel de rata
PrinteazaOstropel de rata din: carne de rata, ulei, faina, sare, boia, piper, usturoi, pasta de rosii, otet, verdeata.
- 1.4 kg carne de raţă
- 100 ml ulei
- 1/2 lingură cu făină
- sare
- piper
- boia dulce de ardei
- 1 lingură pastă de roşii
- 4 căţei mari de usturoi
- 1 lingură cu oţet
- verdeaţă
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea, sotaţi-o cu ulei, puneţi făina, apoi pasta de roşii, sare, boia, 3/4 l apă şi fierbeţi totul, pe foc domol, vreme de 50 de minute.
Când sosul este bine scăzut, puneţi mujdeiul, oţetul şi verdeaţa tocată cât mai fin.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ostropel-rata html