Ostropel de rata

Printeaza

Ostropel de rata din: carne de rata, ulei, faina, sare, boia, piper, usturoi, pasta de rosii, otet, verdeata.

Ingrediente:Ostropel de rata

  • 1.4 kg carne de raţă
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 4 căţei mari de usturoi
  • 1 lingură cu oţet
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea, sotaţi-o cu ulei, puneţi făina, apoi pasta de roşii, sare, boia, 3/4 l apă şi fierbeţi totul, pe foc domol, vreme de 50 de minute.

Când sosul este bine scăzut, puneţi mujdeiul, oţetul şi verdeaţa tocată cât mai fin.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ostropel-rata html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.