Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză Mod de preparare: […]
Oua umplute cu pate de rata din: oua, pate de ficat, brânză de vaci, smântână, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ouă 1 cutie pate de ficat de rata brânză de vaci 20 g smântână concentrat de legume sare piper patrunjel Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute. Le laşi să […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.