Chifle cu anason

Printeaza

Chifle cu anason din: untdelemn, faina, drojdie, lapte, sare, zahar, anason.

Ingrediente:Chifle cu anason

  • 120 g untdelemn
  • 500 g făină
  • drojdie cât o nucă dizolvată în puţin lapte îndulcit
  • o linguriţă sare
  • 2 linguri zahăr
  • 150 g lapte
  • o linguriţă cu vârf anason

 

Mod de preparare:

Se prepară din toate aceste alimente un aluat bine frământat. Se modelează circa 30 chifle şi se aşează în tavă; se ung cu ou, se presară anason şi se coc la cuptor. Sunt bune ca aperitive.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.