Rulada clasica

Printeaza

Rulada clasica din: unt, faina, oua, smantana, lapte.

Ingrediente:Rulada clasica

  • o lingură unt
  • 3 linguri făină
  • 4 ouă
  • 4 linguri smântână
  • 4 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul, se amestecă în făină şi se stinge cu lapte cald. Se lasă să fiarbă, amestecând până se îngroaşă. După răcire, se adaugă smântână, gălbenuşurile şi albuşurile spumă.

Se coace într-o tavă unsă cu unt. Se scoate şi se umple cu diverse umpluturi, se rulează, şi se mai coace încă 10 minute:

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.