Salata orientala cu fasole verde

Printeaza

Salata orientala cu fasole verde din: cartofi, ridichi, ceapa, ardei, rosii, oua, masline, usturoi, fasole verde, conopida, patrunjel, morcov, telina, patrunjel, untdelemn, sare, lamaie, sfecla.

Ingrediente:Salata orientala cu fasole verde

  • 2 cartofi
  • 2 ridichi
  • ceapă verde
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 2 ouă răscoapte
  • 4-5 măsline
  • 2 căţei de usturoi
  • o mână de fasole verde
  • o jumătate conopidă mică
  • pătrunjel verde
  • un morcov
  • o jumătate telină
  • un pătrunjel
  • untdelemn
  • sare
  • zeamă de lămâie
  • o jumătate sfeclă roşie mică

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se taie felii. Se curăţă fasolea, se spală, se fierbe şi se taie bucăţele. Se curăţă şi se fierbe conopida, apoi se desface în bucheţele. Se fierb morcovii, {elina şi pătrunjelul şi se taie mărunt.

Se coace în cuptor sfecla roşie, se curăţă şi se taie bucăţele. Ceapa verde se taie solzişori, roşiile, spălate şi curăţate de pieliţă şi seminţe, se taie cubuleţe. Se spală ardeii şi se taie bucăţele. Usturoiul şi pătrunjelul verde se toacă mărunt.

Ouăle răscoapte se curăţă de coajă şi se taie felii. într-un castron se amestecă toate legumele astfel pregătite împreună cu măslinele, untdelemnul, zeama de lămâie şi puţină sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.