Friptura impanata de iepure

Printeaza

Friptura impanata de iepure din: carne de iepure, slanina, usturoi, untura, vin, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_impanata_de_iepure

  • 1 kg carne de iepure
  • 50 g slănină
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 lingură untură
  • 100 ml vin roşu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de iepure se porţionează, se împănează cu slănină şi usturoi, se asezonează cu sare şi piper. Se aşază într-o tavă şi se toarnă peste bucăţile de carne untura încinsă.

Se adaugă vinul şi puţină apă, se acoperă şi se dă la cuptor 50-60 de minute. Când carnea este pătrunsă, se scoate capacul şi se lasă la rumenit.

Friptura se serveşte cu piure de cartofi.

Friptura impanata de iepure

Friptura_impanata_de_iepure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.