Ciorba pescareasca cu obleti

Printeaza

Ciorba pescareasca cu obleti din: obleti, crap, ceapa, patrunjel, ardei, rosii, lamaie sau bors, patrunjel, leustean, sare, piper, apa.

Ingrediente:Ciorba pescareasca cu obleti

  • 2 kg obleţi (peşti mărunţi)
  • 1 kg crap
  • o ceapă
  • un pătrunjel
  • un ardei gras
  • 3-4 roşii
  • zeamă de lămâie sau 500 ml borş
  • pătrunjel şi leuştean verde
  • sare
  • piper
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Se spală obleţii şi se pun în apă caldă să fiarbă. După ce au fiert se strecoară zeama şi în ea se pun să fiarbă legumele rase. Când legumele sunt fierte, în supă se pun bucăţele de crap şi se lasă să fiarbă 10-15 minute. Apoi se acreşte cu zeama de la o lămâie şi se presară verdeaţă tocată.

Se serveşte cu mămăliguţă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.