Cârnați Făcuți în Casă: Aroma Tradiției în Bucătăria Modernă din: carne de porc tocata, slanina de porc, usturoi, sare, piper negru, boia dulce, mate de porc. Bine ați venit în lumea savuroasă a cârnaților făcuți în casă, unde fiecare bucățică reflectă pasiunea și măiestria tradițiilor culinare. Cârnații, acei ambasadori ai gustului autentic, sunt mai mult […]
Reteta zilei: Carnati cu ciuperci si ovaz
PrinteazaCarnati cu ciuperci si ovaz din: carnati, ciuperci, condimente, ceapa rosie, ovaz vin alb, supa de pui, salata verde, unt, parmezan, rosii cherry, suc de lamaie, sare piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 3-4 carnati cârnați de pui, taiati felii
- 240gr ciuperci feliate
- 1 linguriță de condimente italiene
- 1/2 ceasca ceapa rosie tocata
- 1 ceașcă ovaz
- 1/4 ceasca de vin alb sec
- supa de pui 3-4 ceaști
- 2-3 cani salata verde tocata
- 2 linguri unt
- 1/4 cană parmezan
- 1/2 cană de roșii cherry, taiate in jumatati
- 1 lingura suc de lămâie
- sare si piper
- patrunjel, pentru ornat
Mod de preparare:
Se încălzește o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga carnatii și rumeniti pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Transferati pe o farfurie.
În aceeasi tigaie, se adauga ciupercile, condimentele și un vârf de cuțit de sare. Sotati 4 minute.
Transferati langa cârnați.
În tigaie, se adaugă ulei, se adaugă ceapa rosie si sotati pentru câteva minute.
Se adaugă ovăz și se amestecă, incorporati vinul si gatiti timp de aproximativ 30 de secunde.
Apoi, încorporati cate o 1/2 de ceasca de supa de pui, amestecand pana se incorporeaza aproximativ 20 de minute.
Adăugați cârnații și ciupercile.
Se adauga salata, se amestecă si se adauga untul si parmezan.
Se condimentează cu sare și piper, suc de lamaie si se adaugă roșiile.
Garnisiti cu patrunjel si serviti.
Carnati cu ciuperci si ovaz
Pofta buna!
Cârnați Făcuți în Casă: Aroma Tradiției în Bucătăria Modernă