Clatite cu sfecla

Printeaza

Clatite cu sfecla din: sfecla, oua, lapte, faina, sare, piper, ulei, branza, smantana, ceapa, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Clatite_cu_sfecla

Pentru clătite:

  • 250 g sfeclă
  • 2 ouă
  • 200 ml lapte
  • 150 g făină
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei

Pentru umplutură:

  • 400 g brânză de vacă
  • 4 linguri smântână
  • 1 ceapă verde
  • 1 căţel de usturoi
  • frunze de pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru clătite se amestecă ouăle cu făina, laptele şi uleiul, se asezonează cu sare şi piper.

Sfecla curăţată se dă pe răzătoarea cu găuri mici şi se adaugă în compoziţia de clătite. Se coc clătitele în tigaie teflonată, pe puţin ulei.

Brânza de vacă se amestecă cu smântână, cu usturoiul pisat, cu ceapa şi frunzele de pătrunjel mărunţite şi se asezonează cu sare.

Se ung clătitele cu această compoziţie, se rulează şi se servesc.

Clatite cu sfecla

Clatite_cu_sfecla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.