Oua umplute cu ceapa si smantana

Printeaza

Oua umplute cu ceapa si smantana din: oua, unt, sare, piper, ceapa, patrunjel, smantana, pesmet, lapte.

Ingrediente:Oua umplute cu ceapa si smantana

  • 4 ouă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • o ceapă tocată
  • pătrunjel verde tocat
  • 100 ml smântână
  • 3 linguri pesmet
  • lapte

 

Mod de preparare:

Ouăle, răscoapte, se curăţă de coajă, se taie în două, se scot gălbenuşurile şi se dau prin sită.

Se amestecă, cu o lingură, untul, două linguri de pesmet, sare, piper, o lingură de ceapă tocată, pătrunjelul verde tocat şi, la urmă, smântână, astfel încât să se formeze o pastă.

Se unge o formă cu unt şi se presară pesmet. Se umplu albuşurile cu compoziţia de smântână şi se aşează în tavă unul lângă altul. Umplutura rămasă se subţiază cu restul de smântână şi de lapte şi se toarnă peste ouă.

Se presară pesmet şi se dă totul la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.