Rulada cu muschiulet de porc

Printeaza

Rulada cu muschiulet de porc din: fleica, muschiulet, usturoi, chimen, sare, piper, boia.

Ingrediente:Rulada_cu_muschiulet_de_porc

  • 1,5 kg fleică
  • 1 muşchiuleţ
  • 10 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • o foaie de 50×60 cm de prapur

 

Mod de preparare:

Usturoiul pisat se freacă cu aproximativ 25-30 g sare, se adaugă 150 ml apă rece şi se lasă să stea 15 minute.

Fleica se dă prin maşina de tocat carne, se adaugă zeama strecurată de pe usturoi, chimen, piper, boia şi se amestecă. Dacă este nevoie se mai adaugă sare.

Muşchiuleţul se asezonează cu sare şi piper. Se aşază prapurul pe o planşetă de bucătărie, se întinde peste el compoziţia de fleică şi se pune în mijloc muşchiuleţul, apoi se rulează şi se înfaşoară prapurul în jurul ruladei.

Se leagă ca şunculiţa, cu sfoară de bucătărie, apoi se procedeaza la fel ca şi la rulada de porc.

Rulada cu muschiulet de porc

Rulada_cu_muschiulet_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.