Chiftelute cu Camembert

Printeaza

Chiftelute cu Camembert din: carne de pui, paine, ceapa, usturoi, oua, sare, piper, cascaval, ulei.

Ingrediente:Chiftelute cu Camembert

  • 500 g carne tocată de pui
  • 2-3 felii pâine
  • 1 ceapă mai mică
  • 2-3 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 10-15 ouă de prepeliţă
  • 250 g caşcaval Camembert sau alt tip moale
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se înmoaie pâinea în apă rece, se toacă mărunt ceapa şi usturoiul. Caşcavalul se taie felii de cca. 1/2 cm, iar ouăle de prepeliţă se fierb tari în 3 minute.

Se pune carnea într-un castron, se adaugă pâinea stoarsă şi farâmiţată, ceapa şi usturoiul, se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă bine. Ouăle de prepeliţă curăţate se înfaşoară în felii de caşcaval.

Din compoziţie se ia câte puţin, se formează o biluţă mai mare, în mijloc se introduce câte un ou cu caşcaval, după care se formează chifteluţele.

Se prăjesc în ulei abundent încins până ce devin aurii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.