Spaghete cu ciuperci si ou

Printeaza

Spaghete cu ciuperci si ou din: spaghete, ciuperci, oua, unt, cascaval, ceapa, suc de rosii, vin, sare, piper.

Ingrediente:Spaghete cu ciuperci si ou

  • 500 g spaghete
  • 400 g ciuperci
  • 4 ouă tari
  • 150 g unt
  • 200 g caşcaval ras
  • o ceapă
  • o cutie suc de roşii
  • un pahar vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele în apă fierbinte cu sare, 18 minute, să nu fie prea fierte şi se scurg. Se prăjesc ciupercile, curăţate şi spălate, împreună cu ceapa, în jumătate din cantitatea de unt, până se rumenesc.

Se scurg spaghetele, se amestecă uşor cu restul de unt şi apoi cu ciupercile şi jumătate din cantitatea de brânză rasă. Se încălzeşte sosul de roşii diluat în vin. Se pun spaghetele într-o formă, în jurul lor se aranjează bucăţi de ouă răscoapte, se toarnă deasupra sosul de roşii, se presară restul de brânză rasă.

Se lasă în cuptor 10 minute

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.