Spaghete cu ciuperci si ou
PrinteazaSpaghete cu ciuperci si ou din: spaghete, ciuperci, oua, unt, cascaval, ceapa, suc de rosii, vin, sare, piper.
- 500 g spaghete
- 400 g ciuperci
- 4 ouă tari
- 150 g unt
- 200 g caşcaval ras
- o ceapă
- o cutie suc de roşii
- un pahar vin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele în apă fierbinte cu sare, 18 minute, să nu fie prea fierte şi se scurg. Se prăjesc ciupercile, curăţate şi spălate, împreună cu ceapa, în jumătate din cantitatea de unt, până se rumenesc.
Se scurg spaghetele, se amestecă uşor cu restul de unt şi apoi cu ciupercile şi jumătate din cantitatea de brânză rasă. Se încălzeşte sosul de roşii diluat în vin. Se pun spaghetele într-o formă, în jurul lor se aranjează bucăţi de ouă răscoapte, se toarnă deasupra sosul de roşii, se presară restul de brânză rasă.
Se lasă în cuptor 10 minute
Pofta buna!