Ceafă de Porc la Grătar cu Garnitură de Legume la Cuptor: O Combinație Perfectă pentru Mese Festive din: ceafa de porc, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprika, cartofi, dovlecel, vanata, ardei, rozmarin. Savurați combinația perfectă dintre gustul bogat al ceafei de porc la grătar și prospețimea legumelor coapte în cuptor. Această rețetă va fi […]
Ceafa de porc cu legume
PrinteazaCeafa de porc cu legume din: ceafa de porc, mustar, zahar, bere, cimbru, cartofi, morcovi, praz.
- 1,5 kg ceafă de porc
- 1 lingură cu muştar
- 2 linguri cu zahăr brun
- 600 ml bere blondă
- 3 crenguţe de cimbru
- 500 g cartofi noi
- 3 morcovi medii, curăţaţi si tăiati în bucăţi mari
- 3 fire de praz, curăţate şi tăiate în felii subţiri
Mod de preparare:
Inlătură şoriciul şi grăsimea de pe carne. Amestecă muştarul cu zahărul şi unge carnea.
Pune-o într-un vas termorezistent şi las-o 20 de minute, timp în care încălzeşti cuptorul la 160°C.
Toarnă berea în vas, adaugă cimbrul, cartofii şi morcovii. Coace în cuptor timp de 1 1/2 ore.
Adaugă prazul şi continuă coacerea încă 45 de minute, până când legumele s-au înmuiat şi carnea s-a pătruns suficient.
Serveşte fierbinte.
Ceafa de porc cu legume
Pofta buna!
Ceafă de Porc la Grătar cu Garnitură de Legume la Cuptor: O Combinație Perfectă pentru Mese Festive
Ceafa de porc cu sos de mustar si miere
Ceafa de Porc cu Sos de Mustar si Miere din: ceafa de porc, ulei de masline, miere, mustar dijon, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 4 bucati de ceafa de porc (aproximativ 150g fiecare) 3 linguri de ulei de masline 2 linguri de miere 2 linguri de mustar Dijon 2 catei de […]
Ceafă de porc marinată cu miere și muștar
Ceafă de porc marinată cu miere și muștar din: ceafa de porc, miere, mustar, usturoi, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rozmarin. Ingrediente: 500 de grame de ceafă de porc 2 linguri de miere 2 linguri de muștar 2 căței de usturoi, zdrobiți 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust […]
Pofta buna!