Ficatei in vin

Printeaza

Ficatei in vin din: ficatei, ciuperci, usturoi, vin, morcovi, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g fîcăţei de pui
  • 3-4 ciuperci mai măricele
  • 4 căţei de usturoi
  • 200 ml vin alb sec
  • 2-3 morcovi
  • sare
  • ulei
  • piper boabe

 

Mod de preparare Ficatei in vin:

Taie usturoiul şi ciupercile felii subţiri, apoi ia fiecare ficăţel, crestează-l şi pune în el câte o felie din fiecare.

Fixează cu scobitori, apoi aşază-i într-o tavă unsă cu puţin ulei.

Pune morcovii tineri, piper boabe şi un praf de sare. Adaugă şi cozile de ciuperci tocate.

Toarnă vinul şi dă la cuptor pentru 35 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.