Gaina cu marar

Printeaza

Gaina cu marar din: gaina, marar, ceapa, faina, suc de rosii, sare, unt.

Ingrediente:Gaina cu marar

  • 0 jumătate găină
  • 4-5 legături mărar
  • o ceapă
  • puţină făină
  • suc de roşii
  • sare
  • o lingură unt (untdelemn)

 

Mod de preparare:

Se curăţă găina, se spală, se taie bucăţi şi se rumeneşte puţin cu ceapa tăiată, în grăsimea încinsă, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă, la foc mic.

Când carnea este aproape fiartă, se pune mărarul, care a fost spălat şi taiat. Se adaugă faină, sare, suc de roşii şi se acoperă, să fiarbă până scade sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.