Dulceata simpla de visine

Printeaza

Dulceata simpla de visine din: visine, zahar.

Ingrediente:Dulceata simpla de visine

  • 2 kg vişine
  • 1,5 kg zahăr

 

 

Mod de preparare:

Speli vişinele, le scurgi şi le scoţi sâmburii. Torni zahărul, amesteci şi aştepţi să-şi lase sucul. Pui cratiţa la foc mic şi laşi să fiarbă.

Ori de câte ori esie nevoie, iei spuma. Dulceaţa este gata când siropul se leagă, adică formeaza bobiţe dacă îl torni pe o farfurie rece.

Torni dulceaţa fierbinte în borcane sterilizate, le închizi ermetic şi le pui în cămară, după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.