Rețeta Naturală pentru o Băutură Răcoritoare și Plină de Vitamine – cvasul este apreciat pentru gustul său revigorant și beneficiile sale pentru sănătate, datorită conținutului de probiotice. Pregătirea ingredientelor: 20 minute Fermentarea: 2-3 zile Strecurarea și îmbutelierea: 20 minute Timp total: Aproximativ 3 zile și 40 de minute Ingrediente Fructe proaspete (500 […]
Ficatei de pasare cu orez
PrinteazaFicatei de pasare cu orez din: ciuperci, ficatei, orez, verdeata, vin, ceapa, suc de rosii, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 500 g ficăţei
- 250 g orez
- sare
- piper
- verdeaţă
- 100 ml vin alb
- o ceapă mare
- suc de roşii
- 2 linguri unt
Mod de preparare:
Ficatei de pasare cu orez: spală ciupercile în cinci-şase ape, se curăţă, se toacă şi se prăjesc cu ceapa tocată, în unt, la foc mic.
lasă să fiarbă în sucul lor până ce scad şi apoi se adaugă vinul, sarea, piperul, sucul de roşii, verdeaţa tocată şi se dau la cuptor până se face un sos gros.
Ficăţeii se rumenesc în unt, stropindu-i, din când în când, cu puţină apă şi se amestecă în tocăniţa de ciuperci. Orezul se spală şi se fierbe în supa de pasăre.
Tocăniţa de ciuperci se pune pe o farfurie şi în jurul ei se răstoarnă grămezi de orez de forma unei ceşcuţe (se pune orezul într-o ceşcuţă unsă cu unt, se apasă şi apoi se răstoarnă) şi presărate cu pătrunjel verde tocat şi cu caşcaval ras.
Pofta buna!
Kronenbourg 1664: O Bere de Grâu
O Bere de Grâu Franceză cu Arome Fructate și Florale. Kronenbourg 1664 este o bere de grâu franceză, cunoscută pentru aromele sale distincte de fructe și flori. Produsă de Kronenbourg Brewery, una dintre cele mai vechi și prestigioase berării din Franța, această bere oferă o experiență gustativă rafinată și echilibrată. Cu o tradiție […]