Pui inabusit cu usturoi

Printeaza

Pui inabusit cu usturoi din: pui, untdelemn, sare, usturoi.

Ingrediente:Pui inabusit cu usturoi

  • un pui
  • o lingură untdelemn
  • sare
  • 3 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă puiul, presărat cu puţină sare în untdelemn, împreună cu usturoiul pisat.

Se acoperă cu capac şi se lasă, pe foc domol, să se rumenească uniform. Când a scăzut apa lăsată de carne se pune puiul la cuptor, stropindu-l cu sos din când în când.

Puiul trebuie să fie bine rumenit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.