Pui in foi de placinta
PrinteazaPui in foi de placinta din: pulpe de pui, foi de placinta, ciuperci, cascaval, ulei, sare, piper.
- 1 kg pulpe superioare
- 1 pachet cu foi de plăcinta
- 8-10 ciuperci
- 8-10 felii de caşcaval afumat
- 50 g unt ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine pulpele de pui, şterge-le cu un şervet şi condimentează-le cu sare şi piper. Rumeneşte-le în untul topit
Separat, pune ciupercile pe o plită şi adaugă un praf de sare. Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline. La baza foii de plăcintă, aşază o ciupercă, iar deasupra, o bucată de carne şi o felie de caşcaval.
Impătureşte foaia de plăcintă până obţii un portofel. Din când în când, unge cu ulei de măsline. Taie dintr-o foaie de plăcintă dreptunghiuri, încreţeşte-le şi aşază-le deasupra pacheţelelor.
Pune-le într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor 25-30 de minuţe.
Pofta buna!