Ciuperci pane cu usturoi

Printeaza

Ciuperci pane cu usturoi din: ciuperci, oua, usturoi, apa, ulei, faina, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci pane cu usturoi

  • 1 kg ciuperci
  • 3 ouă
  • 3 căţei usturoi
  • 50 ml apă
  • ulei pentru prăjit
  • făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le pui într-un vas cu apă şi sare.

Le fierbi până se înmoaie, le scurgi şi le laşi la răcorit. Baţi ouăle cu sare şi piper, torni apa, adaugi usturoiul pisat şi încorporezi făina. Amesteci totul, până obţii o compoziţie ca de smântână.

Treci fiecare ciupercuţă prin făină, apoi prin aluat şi prăjeşti pe ambele părţi în ulei încins. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le servesti calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.