Borș de Miel cu Măcriș – o rețetă tradițională românească, perfectă pentru a aduce un strop de prospețime și savoare pe masa. Combinând gustul bogat al cărnii de miel cu aciditatea ușoară a măcrișului și aromele autentice ale borșului, acest fel de mâncare este ideal pentru a încălzi sufletul într-o zi răcoroasă. Cu o textură […]
Salata de praz fiert
PrinteazaSalata de praz fiert din: fasole, usturoi, untdelemn, otet, verdeata, rosie.
Ingrediente:
- 2 kg fasole verde
- 2 căpăţâni usturoi
- 50 ml unt-delemn
- 50 ml oţet diluat
- 3 legături verdeaţă
- o roşie
Mod de preparare:
Salata de praz fiert: Fasolea, curăţată şi fiartă în apă clocotită cu sare, se lasă să se răcească în apa în care a fiert.
scurge şi se amestecă bine cu sosul preparat astfel: se amestecă unt delemnul, oţetul, sarea, verdeaţa şi usturoiul pisat.
Se toarnă deasupra amestecând uşor. Se poate servi garnisit, cu felii de roşii.
Pofta buna!
Ardei Capia Murați pentru Iarnă
Ardei Capia Murați pentru Iarnă – Acești ardei, dulci și crocanți, devin ușor acrișori și plini de aromă atunci când sunt murați, fiind ideali ca garnitură pentru diverse preparate sau ca o gustare delicioasă. Ușor de preparat și plini de vitamine, ardeii capia murați sunt o modalitate excelentă de a păstra gustul verii pe tot […]