Cotlet cu sunca si conopida
PrinteazaCotlet cu sunca si conopida din: cotlet de porc, conopida, sunca, oua, pesmet, patrunjel, sare, piper, ulei.
- 8 felii cotlet de porc dezosate
- 1 conopidă mică
- 3 ouă
- 100 g pesmet
- 100 g şuncă
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
- salată de legume
Mod de preparare:
Speli carnea apoi acoperi fiecare felie cu folie alimentară şi o baţi. Pentru a se frăgezi, o dai cu sare şi piper şi pui bucăţile de carne la rece o oră.
Separat, speli şi desfaci în bucheţele conopida. Le fierbi în apă cu sare şi le laşi la scurs.
Intr-un bol, baţi ouăle şi adaugi treptat pesmetul. Mărunţeşti şunca, pătrunjelul şi conopida. Le încorporezi în amestecul de ou, alături de sare şi piper, după gust.
Scoti carnea, intinzi pe o parte a unei felii de carne o lingură de aluat. Procedezi la fel cu toata carnea. Prăjeşti cotletele în ulei, pe fiecare parte, întorcându-le cu grijă.
Le serveşti alături de salată de legume.
Pofta buna!