Tort diplomat cu blat de biscuiti

Printeaza

Tort diplomat cu blat de biscuiti din: biscuiti, unt, zahar, iaurt, frisca, gelatina, piersici.

Ingrediente:Tort diplomat cu blat de biscuiti

Pentru blat:

  • 300 g biscuiţi simpli
  • 150 g unt
  • 1 plic zahăr vanilat

Pentru umplutură:

  • 600 g iaurt gras
  • 300 ml frişcă
  • 2 plicuri gelatină
  • 100 g zahăr pudră
  • 2 piersici

 

Mod de preparare:

Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit şi zahărul vanilat.

Ii aşezi într-o tavă de tort tapetată şi-i presezi uşor. Dai blatul la rece 1-2 ore. Baţi frişca şi o amesteci cu iaurtul gras, în care ai dizolvat zahărul pudră.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă. O torni peste blat şi pui din loc în loc bucăţi de piersică.

Dai tortul la rece peste noapte şi-l decorezi după imaginaţie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.