Salata de andive cu maioneza

Printeaza

Salata de andive cu maioneza din: andive, carne de vita, patrunjel.

Ingrediente:Salata de andive cu maioneza

  • 500-800 g andive
  • 500 g carne (rasol de vită)
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă andivele, după care se taie în lung. Se pune la fiert carnea curăţată de oase (în apă rece). Se lasă la fiert la foc potrivit, spumuind cu grijă, apoi se acoperă cu un capac, lăsând o deschizătură de un deget, pentru ieşirea aburilor.

Se pun andivele într-un castron, împreună cu hnaioneza, carnea tăiată fâşii subţiri şi se amestecă bine. Se garniseşte cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.