Hamburger picant de vita

Printeaza

Hamburger picant de vita din: muschiulet, ulei, unt, usturoi, ceapa, sos, pasta de rosii, smantana, patrunjel, sare, mazare, chifle.

 

Ingrediente:

  • 4 felii muşchiuleţ
  • 1 lingură ulei
  • 50 g unt
  • 2 că­ţei de usturoi
  • 1 ceapă roşie
  • 1 linguriţă sos Worchester
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 lingură smân­tână
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • 100 g ma­zăre verde
  • 2 linguriţe sos Tabasco
  • 150 g salata
  •  4 chifle pentru hamburger

 

Mod de preparare Hamburger picant de vita:

Feliile de carne se bat cu ciocanul, apoi se prăjesc în ulei încins, pe ambele părţi.

Se sărează, apoi se scot din tigaie şi se ţin la loc cald.

In uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă usturoiul zdrobit, iar după câteva minute se scoate din tigaie.

In acelaşi ulei se pune pasta de roşii, sosul Worchester şi smântână, se presară pătrunjelul tocat mă­runt, apoi se pun feliile de carne.

Chiflele se taie în doua, se prăjesc 2-3 minute în cuptor, se ung cu unt, se pune in fiecare câte o frunză de salată, apoi carnea, ceapa, câte o lingură de sos Tabasco şi se împarte în mod egal mazarea.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.