Tocanita de vita cu chimen

Printeaza

Tocanita de vita cu chimen din: pulpa de vita, boia, ceapa, chimen, rosii, ardei, untura, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_cu_carne_de_vita

  • 1 kg pulpă de vită
  • 2 linguri boia
  • 2 cepe roşii
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • 100 g rosii
  • 100 g ardei
  • 2 linguri untură

 

Mod de preparare:

Se îndepărtează pieliţa de pe fleică, apoi se taie bucăţi mai mari. Se încinge grăsimea, se adaugă ceapa tăiată rondele, se căleşte, iar la sfârşit se presară cu boia.

Se stinge cu 100 ml apă, apoi se lasă pe foc până scade apa. Se adaugă carnea, roşiile şi ardeii tăiaţi bucăţi mai mari şi se condimentează cu chimen. Se toarnă puţină apă şi se fierbe la foc slab.

Tocăniţa se serveşte cu găluşte din cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.