Mancare asortata

Printeaza

Mancare asortata din: carne, ceapa, patrunjel, morcovi, telina, praz, cartofi, varza, piper.

Ingrediente:Mancare asortata

  • 250 g pulpă de porc
  • 250 g muşchiuleţ
  • 250 g pulpă de miel
  • 250 g pulpă de viţel
  • 2 cepe
  • 1 le­gătură pătrunjel
  • 4 morcovi
  • 100 g ţelină
  • 100 g praz
  • 2 cartofi
  • 300 g varză
  • piper
  • 50 ml supă


Mod de preparare:

Cele patru sortimente de carne se curăţă şi se taie cuburi. Ceapa se taie mărunt, iar prazul – felii. Legumele se taie cuburi, iar varza – fideluţă.

Intr-o cratiţă se aşază întâi un strat de varză, apoi se pun zarzavaturile, după care ur­mează un rând de carne, iar la sfârşit cartofii.

Se presară totul cu pătrunjel verde, tocat mărunt, sare şi piper, după care se toarnă supa de carne fierbinte. Se fierbe mâncarea la foc slab aproximativ o oră şi jumătate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.