Mancare asortata
PrinteazaMancare asortata din: carne, ceapa, patrunjel, morcovi, telina, praz, cartofi, varza, piper.
- 250 g pulpă de porc
- 250 g muşchiuleţ
- 250 g pulpă de miel
- 250 g pulpă de viţel
- 2 cepe
- 1 legătură pătrunjel
- 4 morcovi
- 100 g ţelină
- 100 g praz
- 2 cartofi
- 300 g varză
- piper
- 50 ml supă
Mod de preparare:
Cele patru sortimente de carne se curăţă şi se taie cuburi. Ceapa se taie mărunt, iar prazul – felii. Legumele se taie cuburi, iar varza – fideluţă.
Intr-o cratiţă se aşază întâi un strat de varză, apoi se pun zarzavaturile, după care urmează un rând de carne, iar la sfârşit cartofii.
Se presară totul cu pătrunjel verde, tocat mărunt, sare şi piper, după care se toarnă supa de carne fierbinte. Se fierbe mâncarea la foc slab aproximativ o oră şi jumătate.
Pofta buna!