Muschi de vita cu sos Gorgonzola

Printeaza

Muschi de vita cu sos Gorgonzola din: muschi de vita, gorgonzola, smantana, legume, cartofi, unt, salata verde, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 800 g muşchi de vită
  • 200 g brânză Gorgonzola
  • 400 g smântână
  • 400 g legume mexicane
  • 400 g cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • salată verde

 

Mod de preparare Muschi de vita cu sos Gorgonzola:

Se porţionează muşchiul de vită în tranşe a câte 100 g fiecare. Se condimentează şi se prăjeşte pe grătar.

Separat, se topeşte untul, se adaugă brânza Gorgonzola şi se lasă să dea un clocot.

Cartofii se prepară natur, iar după ce au dat în clocot 1 minute, se trag în unt la temperatura camerei.

Legumele mexicane se fierb şi se trag apoi şi ele în unt.

Cartofii se aşază în fafurie, pe frunze de salată verde, alături de legumele mexi cane.

Pe friptură se toarnă sosul Gorgonzola.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.