Pasta de ansoa

Printeaza

Pasta de ansoa din: ulei, usturoi, ansoa, patrunjel, busuioc, lamaie, galbenus.

 

Ingrediente:

  • 60 ml (4 linguri) de ulei
  • 4 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
  • cincizeci de fileuri de anşoa
  • 15 g (1 lingură) de pătrunjel proaspăt tocat
  • 15 g (1 lingură) de busuioc proaspăt tocat
  • o lămâie
  • 3 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Pasta de ansoa: Fierbeţi într-un castron, timp de 15 minute, la foc mic, toate ingredientele în afară de lămâie şi gălbenuşuri. Intre timp, bateţi gălbenuşurile cu sucul de la o jumătate de lămâie.

Turnaţi peste amestecul de anşoa şi amestecaţi ca să se lege totul. Continuaţi operaţiunea până la îngroşare. Luaţi de pe foc, presăraţi sare şi piper după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Borș – beneficii pentru sanatate, proprietati, contraindicatii

Borș – beneficii pentru sanatate, proprietati, contraindicatii. Borșul este o băutură tradițională în multe țări din Europa de Est și Asia Centrală. Este obținut prin fermentarea lactobacililor într-un amestec de apă și tărâțe de grâu sau porumb. Borșul este cunoscut pentru gustul său acru și a devenit un ingredient de bază în multe feluri de […]

Rețetă tradițională de colivă – Cum să prepari coliva delicioasă

Rețetă tradițională de colivă – Cum să prepari coliva delicioasă din: grau, zahar, nuca, migdale, stafide, cacao, scortisoara, coaja de lamaie, miere, apa.     Ingrediente: 1 kg grâu pentru colivă 200 g zahăr 200 g nucă tocată 100 g migdale tocate 100 g stafide 1 lingură de cacao 1 linguriță de scorțișoară Coaja rasă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.