Sos tartar cu arpagic

Printeaza

Sos tartar cu arpagic din: maioneza, castraveciori acri, arpagic, patrunjel.

Ingrediente:Sos tartar cu arpagic

  • 1/2 kg maioneză
  • 1-2 castraveciori acri (în oţet)
  • 10-15 bucăţi arpagic (sau ceapă roşie)
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Maioneza trebuie să fie puţin mai subţire. In ea se adaugă castraveciorii tăiaţi cât se poate de fin (cubuleţe cât mai mici), arpagicul tocat la fel de fin şi verdeaţa.

In practică sunt cunoscute multe variante de sos tartar, însă indiferent de variantă, se pleacă de la maioneză, iar principalul adaos rămâne ceapa, lângă ea putându-se adăuga diferite verdeţuri tocate şi eventual castraveciori sau gogoşari conservaţi în oţet.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun sosul tartar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.