Zarzavat pentru supe

Printeaza

Zarzavat pentru supe din: morcovi, rosii, ceapa, pastarnac, patrunjel, telina, ardei, conopida, sare, ulei.

Ingrediente:Zarzavat pentru supe

  • 2 kg morcovi
  • 1,5 kg roşii
  • 1 kg ceapă
  • 500 g păstârnac
  • 500 g pătrunjel
  • 3 rădăcini mici de ţelină
  • 5-6 ardei
  • o conopidă mică
  • 200 g sare
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Se iau 2 kg morcovi, 1,5 kg roşii, 1 kg ceapă, 500 g păstârnac, 500 g pătrunjel, 3 rădăcini mici de ţelină, 5-6 ardei, o conopidă mică, 200 g sare, untdelemn.

Se curăţă zarzavatul, se spală şi se lasă să se, scurgă bine de apă. Se trece apoi zarzavatul prin maşina de tocat carne, bine spălată şi opărită, şi se amestecă bine cu.sarea.

Se aleg borcane mici şi se umplu, lăsând un spaţiu gol de 2-3 cm până la gura lor.

Se şterg marginile cu puţin alcool şi se toarnă deasupra untdelemn proaspăt de un deget, după care borcanele se închid cu folie adezivă şi se aşează la păstrat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.