Cum se prepara aperitivele pe foi de ceapa

Printeaza

Ceapa (roşie sau „de apă”) de formă cât mai alungită se pregăteşte în două moduri: se taie la ambele capete (capace mari) se opăreşte puţin şi se separă cu grijă tuburile care constituie suportul aperitivelor; se taie pe jumătate şi se separă „foi” de forma şi dimensiunea cupei unei linguri.

Se sărează şi după circa 10 minute, când se înmoaie, pot fi folosite ca suporturi pentru aperitive.

In general, aceste suporturi sunt umplute cu salată picantă, brânză telemea (sau pastă de brânză picantă) sau salată de icre tarama.

Cum se prepara aperitivele pe foi de ceapa

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.